MALZEMELER
100 gr konserve ton balığı
400 gr çubuk makarna
800 gr midye
3 diş  sarmısak
1 adet sivribiber
1 çorbakaşığı kıyılmış maydanoz
300 gr  süzgeçten geçirilmiş domates
1 çaykaşığı iri yapraklı frenk  fesleğeni
zeytinyağı
tuz
4 Kişilik
HAZIRLANIŞI
Teflon bir tavaya dört çorbakaşığı zeytinyağ koyup soyulmuş sarımsakları  çevirin. Biber ve süzgeçten geçirilmiş domatesleri katıp kısık ateşte, 5-10  dakikada bir karıştıarak pişirin. Bir tutam tuz ekleyin. Konserve suyu süzülmüş  ton balığını ufalayıp ilave edin. Sonra bir tencereye biraz zeytinyağı koyup  midyeleri katınn. Tencerinin ağzını kapatıp kısık ateşte midyelerin açılmalarını  bekleyin.
16 Şubat 2008 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
 
 
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder